Ce este SEO ?

February 14, 2020 SEO 0 Comments
ce este SEO

Ce este SEO ?
Indiferent daca sunteti proprietar de afaceri, comerciant sau pur si simplu cineva care doreste sa afle mai multe despre digital marketing, veti gasi probabil termenul SEO frecvent.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, desi Optimizarea motoarelor de cautare obisnuia sa fie o tehnica de nisa folosita doar de catre cei mai cunoscute site-uri, acum este considerata o practica standard de marketing.

Deoarece clientii petrec online o cantitate tot mai mare de timp, prezenta digitala puternica este esentiala pentru ca orice afacere sa aiba succes – iar SEO este o piatra de temelie In realizarea acestui obiectiv.

Dar ce este SEO si cum functioneaza? Cum Il poti folosi pentru a atinge obiectivele tale?

Raspunsul scurt este ca SEO reprezinta optimizarea motoarelor de cautare si este un set de tactici axate pe imbunatatirea clasamentului si vizibilitatea unui site in rezultatele motoarelor de cautare precum Google.

Dar, asa cum ati ghicit, nu este la fel de simplu un proces ca achizitionarea unor spatii publicitare.

Motoarele de cautare precum Google iau foarte multi factori in considerare pe masura ce claseaza paginile. Acesti factori includ atat elementele de pe fiecare pagina, cat si modul in care alte site-uri se citeaza si se leaga la ele prin link-uri.

Drept urmare, optimizarea unui site necesita o strategie clara, bine planificata si Intretinere periodica. Este un proces continuu si adesea unul complex.

Cu o strategie SEO potrivita, veti putea sa va imbunatatiti clasamentele in rezultatele cautarii pentru cuvintele cheie legate de afacerea dvs., sa atrageti trafic nisat si sa transformati traficul in clienti si clienti.

Ce este SEO?

Inainte de a intra in aspectele tehnice ale crearii unei strategii, este important sa avem o intelegere puternica a ceea ce este, mai exact, SEO.

Dupa cum am mentionat mai sus, este procesul de a imbunatati un site in moduri care Il vor ajuta sa se plaseze mai bine in rezultatele motorului de cautare.

Cand utilizatorii cauta anumite cuvinte si expresii legate de afacerea dvs. pe Google, doriti ca site-ul dvs. sa apara in rezultatele pe care le vad – iar SEO este modul in care faceti asta.

 

PS: optimizare SEO este un pleonasm 🙂 dar fiind este o expresie folosita des in cautarile Google.