Creare site de prezentare

September 2, 2019 Uncategorized 0 Comments

Creare site de prezentare in functie de cerintele  si de business-ul clientului.

Fie ca este vorba de prezentarea unei firme sau al unui proiect propriu, un site bine facut va poate pune intotdeauna in evidenta.

Ne conformam dorintelor dumneavoastra, dar si tendintelor in web design. Impresioneaza vizitatorii site-ului cu un design nemaiintalnit si transforma-i in clienti. Website usor de utilizat si de inteles. Site-ul dumneavoastra va fi vizibil corect atat pe desktop cat si pe dispozitivele mobile precum telefonul si tableta.

Indiferent daca vinzi un produs sau un serviciu, e foarte important sa arati bine. Primul lucru pe care il vor vedea clientii tai e imaginea firmei tale.

creare site prezentare
  • web design optimizat pentru mobil, desktop si tableta
  • design schematic, intuitiv
  • informatie accesibila
  • prin intermediul panoului de control veti putea adauga si modifica pagini sau produse de prezentare fara ajutorul nostru.
  • veti primi la finalizarea site-ului si un ghid

Dupa terminarea proiectului nu trebuie sa platiti tarife lunare/periodice. Site-ul este proprietatea dvs.

Creare site de prezentare pe plan local si national. De asemenea creem si magazine online adaptabile fiecarei afaceri.

Daca aveti deja un site web vechi, care nu mai functioneaza corect, puteti apela la serviciul de redesign site web cu un pret mai redus pentru ca deja detineti domeniul si gazduirea.

Crearea unui site web a devenit oarecum obligatorie pentru o firma care doreste sa isi mareasca numarul de clienti si sa poata fi gasita 24/7 de catre acestia. Indiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, acesta reprezinta imaginea firmei.Tags