Magazin online

TE-AM CONVINS DEJA?

Ne angajam sa te contactam in maxim 2 ore si sa trimitem oferta in maxim 24 ore

Platforma ecommerce performanta

Sunteti la inceput de drum in comertul electronic sau doriti sa faceti trecerea la o platforma de cumparaturi online mai performanta? Avem o solutie de magazin online optima pentru orice afacere, cu multiple functionalitati si usor de customizat pentru obtinerea unei identitati grafice profesionale.

PUNCTE FORTE

 • NUMAR NELIMITAT DE PRODUSE

  Pornind de la categorii, subcategorii si pana la produse, solutia noastra de ecommerce va permite un numar nelimitat de astfel de pagini. Totul fara a afecta viteza de incarcare.

 • DESIGN RESPONSIVE

  Clientii tai vor putea accesa magazinul indiferent daca folosesc un PC, laptop, tableta sau telefon. Comenzile vor fi plasate cu real succes de pe orice device fix sau mobil uzual.

 • PROMOTII/FIDELIZARE

  Iti doresti fidelizarea actualilor clienti? Nu ramane decat sa iesi la rampa cu promotii de sezon sau chiar cu reduceri permanente pentru clientii care isi arate interesul in mod constant.

Our Strong Points Ipad
 • MAGAZIN OPTIMIZAT SEO

  Pentru ca o campanie SEO este esentiala in viata unui magazin online, oferim solutii 100% optimizate pentru motoarele de cautare. SEO Onpage facut de echipa noastra de promovare.

 • PANOU DE ADMINISTRARE

  Intreaga activitate de manageriere a magazinului online se face intuitiv, folosind un panou de administrare modern. Management produse, clienti & comenzi.

 • PLATI ONLINE

  Plata online este un must have pentru orice magazin din Romania. Acum poti avea optiuni de plata diversificate - plata la ramburs, prin SMS, plata cu cardul sau prin OP.