Optimizare SEO

TE-AM CONVINS DEJA?

Ne angajam sa te contactam in maxim 2 ore si sa trimitem oferta in maxim 24 ore

Servicii SEO dedicate

Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online mult mai costisitoare. Experienta noastra te va ajuta sa iti cresti vizibilitatea in Google,tocmai prin respectarea unor reguli pe care Google le solicita webmasterilor.


Pas cu pas

Analiza de concurenta trebuie sa evalueze elementele din cadrul paginii pentru toate template-urile, pentru a vedea care sunt caracteristicile tehnice si proportia in care sunt folosite.

In aceasta arie ne concentram sa remediem problemele tehnice de pe site cum ar fi viteza site-ului, fisierele necesare-robots.txt, sitemaps si problemele cu codingul.

Un site are șanse să ajungă pe prima pagină pentru cuvintele cheie căutate de clienți în Google doar dacă este de bună calitate și bine optimizat; altfel spus, trebuie să să fie util, interesant și bineînțeles, ușor de folosit și de navigat.

Publica pe site doar continut de calitate, interesant si util cititorilor. Textele de pe site sa fie unice, sa nu mai apara si pe alte site-uri. De asemenea, evita aglomerarea de cuvinte cheie pe o pagina. O regula spune ca o pagina nu trebuie să fie la mai mult de 3 click-uri distanta fata de homepage

Dacă vrei că site-ul tau sa fie mai cunoscut îl poti promova pe platforme de social media. Astfel, trebuie să tinem cont ca Google si motoarele de cautare vor ca site-ul tau să atraga link-uri de calitate de pe site-uri bine clasate și bine văzute.

Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii  extrase cu ajutorul Google Analytics , unde vom specifica vcate vizinte vin organic, cate din social media, cate din referal.