Optimizare SEO

TE-AM CONVINS DEJA?

Ne angajam sa te contactam in maxim 2 ore si sa trimitem oferta in maxim 24 ore

Servicii SEO dedicate

Audit SEO, optimizare interna a site-ului sau a magazinului promovat, campanii solide de promovare prin intermediul backlink-urilor sau eliminarea oricarui tip de penalizare suferita in urma update-urilor de algoritmi. Avem solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra!


Pas cu pas

Orice campanie de optimizare SEO este precedata de o analiza temeinica a unui site pentru a afla care sunt aspectele care prejudiciaza o pozitie mai buna sau un trafic sporit. Este necesara identificarea grupurilor de cuvinte cheie cu cele mai multe cautari, concurenta pe aceste grupuri de cuvinte cheie si profilul actual de link-uri. De asemenea, sunt analizate problemele la nivel On-Page.

Pornind de la problemele semnalate in decursul auditului SEO, urmeaza discutia pe care o veti avea cu un specialist din cadrul agentiei noastre. Astfel, vom clarifica eventualele nelamuriri pe care le aveti la parcurgerea auditului, oferindu-va in acelasi timp solutii optime pentru a le remedia. Acesta este momentul in care vom reglementa problemele de indexare si in care vom redirectiona paginile invalide catre url-urile importante pentru utilizatori si motoarele de cautare.

Acest pas este determinant pentru atingerea obiectivelor trasate in cadrul contractului de colaborare. Agentia noastra dispune de un departament specializat pe partea de programare, care se va ocupa de analiza minutioasa a codului sursa si a structurii url-urilor, astfel incat sa remedieze problemele de indexare in Google.

Continutul din paginile incluse in camapania de optimizare seo este foarte important, iar crearea de continut calitativ, unic si folositor pentru utilizator reprezinta urmatorul pas firesc in procesul de promovare seo. Astfel, premergator etapei in care site-ul primeste referinte calitative din partea altor platforme, publicatii sau portaluri de nisa, continutul din pagina trebuie sa fie optimizat din punct de vedere seo.

Pentru ca Google privilegiaza cu pozitii inalte in SERP doar acele site-uri investite cu un excelent indice de autoritate, in cadrul unei campanii de optimizare SEO Off Page se urmareste indeosebi acest aspect. Un profil de backlink-uri de calitate, provenite din surse autoritare si integrate natural in conceptul fiecarei publicatii, reprezinta un obiectiv pe care echipa noastra il desavarseste in intervalul agreat pentru desfasurarea campaniei.

Veti avea intotdeauna accest transparent asupra tuturor rezultatelor obtinute la nivel de vizibilitate si trafic. Vom intocmi lunar un raport cuprinzator care va indica evolutia pozitiilor, precum si detalii ce apartin de comportamentul utilizatorilor, extrase cu ajutorul Google Analytics. Astfel, acest raport devine un veritabil instrument ce ne va ajuta sa cunoastem aspectele pe care trebuie sa le imbunatatim la site-ul dumneavoastra.