Promovare Google Ads

TE-AM CONVINS DEJA?

Ne angajam sa te contactam in maxim 2 ore si sa trimitem oferta in maxim 24 ore

ANALIZA DETALIATA

Identificam cuvintele cheie cu cele mai multe cautari, analizam situatia pentru a oferi o conversie cat mai buna, crestem notorietatea brandului prin intermediul bannerelor sugestive si abordam o strategie prin care sa remarketam eficient. Totul in baza unei estimari de perioada si buget pe care v-o oferim in prealabil.

STRATEGIA CORECTA

Strategia este cea mai importanta etapa a unei campanii PPC, tocmai din acest motiv va oferim o structurare eficienta a campaniilor. In functie de interesele clientilor vostri, vom crea mesaje pentru fiecare campanie, unele suficient de sugestive si de intuitive. Alocam bugetul eficient si stabilim indicatorii de performanta.

IMPLEMENTARE

Conform strategiei realizate, nu vom face nimic altceva decat sa implementam, pas cu pas, fiecare detaliu al campaniei tale. Setam contul de Google Adwords, setam tracking-ul pentru urmarirea rezultatelor, demaram campania, monitorizam, optimizam si iti oferim suport si consultanta zilnic.

RAPORTAREA REZULTATELOR

In functie de colaborarea pe care o avem si termenii conveniti in contract, raportarea se face la o anumita perioada de timp. Monitorizarea campaniilor este o activitate permanenta, la fel ca si suportul acordat clientilor nostri. Totusi, raportarea rezultatelor se va face saptamanal sau lunar, consultanta fiind un bonus.