Servicii

WEBDESIGN

“Nu esti online, nu existi!” Orice afacere are nevoie de un website. DE CE? Pentru ca doar astfel poti sa ajungi la un segment important din piata, la care altfel nu ai avea acces. Website-ul este, practic, cartea ta de vizita in mediul online!

CONCEPT SI IDENTITATE DE BRAND

Ai nevoie de un pachet de identitate vizuala? Vanzarea se afla in brand. In era multimedia, garantia unui produs estereprezentata de numele brand-ului. Puterea unui brand sta in capacitatea sa de a influenta comportamentul decumparare.

MARKETING

Simplist, marketingul reprezinta “arta si stiinta de a vinde”. In sensul cel mai complet, marketingul este un termen general care include pozitia unei intreprinderi printre concurentii de pe piata, avantajul sau competitiv si selectarea unor segmente de piata viabile pe care se va concentra.

SERVICII WEB DESIGN / MARKETING

Eleganta sau accesibilitate? Le alegem pe ambele! Atentia la detalii si structura unui site pot reprezenta cheia succesului in mediul online.

WEB DESIGN
OPTIMIZARE
MARKETING
WEBSITE
MAGAZIN ONLINE
OPTIMIZARE
FACEBOOK

Clientii nostrii

  • “Rezultatul muncii lor a depasit toate asteptarile noastre, contribuind pe deplin la promovarea afacerii noastre in mediul online”
    Oana Calinoiu, Sleep - Good Sleeping
  • “Multumesc echipei Publizone si ma bucur pentru buna colaborare pe care am avut-o. Au dat dovada de seriozitate si au oferit servicii de buna calitate. As colabora cu aceasta firma de cate ori as avea ocazia si ii recomand cu placere!”
    Bogdan Chelu, Cabo Videography
  • “Colaborarea cu Publizone a fost foarte buna. Echipa a raspuns solicitarilor mele cu promptiudine si profesionalism. Va multumesc!”
    Marius Radulescu, ODD Services