Site de prezentare

TE-AM CONVINS DEJA?

Ne angajam sa te contactam in maxim 2 ore si sa trimitem oferta in maxim 24 ore

Realizare site de prezentare complet

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe precum integrarea cu retelele de socializare, logo personalizat, galeriei foto/video, multiple solutii de contact sau inscrierea afacerii in Google Business? Iata ce functionalitati prezinta un site realizat de agentia noastra:

PUNCTE FORTE

 • SITE ADMINSTRABIL

  Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau.

 • DESIGN RESPONSIVE

  Se asigura design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul. De pe PC, laptop, tableta sau smartphone, site-ul va fi afisat perfect.

 • SEO ONPAGE READY

  Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta.

Our Strong Points Ipad
 • SOCIAL MEDIA

  Compania are un cont de Facebook, Twitter sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu site-ul vostru. In caz contrar, putem oferi servicii de realizare a paginilor aferente.

 • LOGO PERSONALIZAT

  Ai nevoie de un logo personalizat si de o identitate pe masura anvergurii companiei tale? Apeleaza la noi pentru a primi un logo, carte de vizita sau bannere profesionale.

 • GALERIE FOTO

  Modulul de galerie de imagini este gratuit pentru orice site realizat si va permite introducerea unui numar nelimitat de poze in site. Galerii, slide-uri sau cataloage de produse.